Magazijnbediende - balie verkoper

Halluin

Magazijnbediende - balie verkoper (ma/vr)

Façozinc is een familiebedrijf gespecialiseerd in de B2B-distributie van dakbedekkings- en bekledingsmaterialen. Het bedrijf werd opgericht in 1988 en telt momenteel 12 operationele vestigingen in Wallonië en Brussel.

In het kader van haar ontwikkeling is Façozinc voor haar vestiging in Halluin op zoek naar

Winkelbediende - balieverkoper (m/v)

Jouw uitdaging:

Als baliemedewerker draagt u bij tot de tevredenheid van de klant door de kwaliteit van uw onthaal en uw dienstverlening.

Uw verantwoordelijkheden:

Als balieverkoper:

- Verwelkomen en adviseren van klanten (voornamelijk vakmensen)

- U adviseert uw klanten bij de keuze van de op de bouwplaats toe te passen oplossingen uit het door het bedrijf aangeboden productengamma

- U zult offertes en orders moeten opstellen en opvolgen

Als magazijnmedewerker:

- Voorbereiden van klantenorders en assisteren bij het laden van verzamelde goederen

- ontvangen en opslaan van producten of goederen

- Zorgen voor een goed onderhoud van de voorraad (opslag, plaats, enz.)

- Het terrein wordt onderhouden (properheid en netheid van de binnen- en buitenkant)

 

Je vaardigheden:

- Als balieverkoper heb je graag contact met (professionele) klanten en doe je er alles aan om hen tevreden te stellen! Je bent verkoopgericht.

- U hebt een succesvolle staat van dienst, bij voorkeur in de bouwsector, en u bent op zoek naar een veelzijdige functie. Routinewerk is niets voor jou.

- U bent een hands-on persoon met een zeer goede presentatie, u houdt van veelzijdigheid en u bent niet bang om van de ene taak naar de andere over te stappen.

- U bent in het bezit van een certificaat van heftruckchauffeur (besturen van combiliften, pallettrucks, heftrucks) en hebt aantoonbare ervaring met het besturen van deze machines.

- U bent in staat zelfstandig te werken, maar voor u hangt een winnend team vooral af van een goede samenwerking en communicatie tussen collega's.

- U bent computervaardig en hebt al met een ERP-systeem gewerkt.

Ons aanbod: een bedrijf in regelmatige groei in een veelbelovende sector!

Een voltijdse functie met een vast contract

U profiteert van de voordelen van een dynamisch en professioneel familiebedrijf en van een salaris dat in overeenstemming is met uw vaardigheden.

Belangstellende kandidaten wordt verzocht hun sollicitatie vergezeld van een begeleidende brief te richten aan de voor personeelszaken verantwoordelijke persoon op het volgende adres: recrutement@facozinc.be

 

 

Ons aanbod: een bedrijf in regelmatige groei in een veelbelovende sector!

  • Een voltijdse functie met een vast contract
  • U profiteert van de voordelen van een dynamisch en professioneel familiebedrijf en van een salaris dat in overeenstemming is met uw vaardigheden.

Belangstellende kandidaten wordt verzocht hun sollicitatie vergezeld van een begeleidende brief te richten aan de voor personeelszaken verantwoordelijke persoon op het volgende adres: recrutement@facozinc.be